AGILENT E3644A LABVIEW DRIVER

However, when using Labview 7. If you post your VI a better analysis can be done. Auto-suggest helps you quickly narrow down your search results by suggesting possible matches as you type. The possible reason given for this is: Message 3 of 6. Either the com settings do not match the instrument or you are using the wrong type of serial cable. This utility does not remove any IVI drivers.

Uploader: Moogusho
Date Added: 16 May 2006
File Size: 26.89 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 90134
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

NET Framework itself is not required by this driver.

Please verify with regional settings configured for USA. Or does it sound like it is an issue with the device instead of the VI? Message 2 of 6. Message atilent of 2.

Message 9 of 9. For example, if you use the Getting Started VI and then place an Initialize VI in your program, the additional session handle will be invalid.

Agilent E364X Series Power Supply

Here is a KnowledgeBase that explains the error and offers a solution: I am having problems communication problems with the Agilent power supply. You can download the parser and its associated SDK from: This driver supports instruments manufactured by Agilent Technologies. Known Issues This driver does not have any known defects. The program starts to run and takes an initial voltage measurement, but once the program gets to setting the output voltage to the device the program shows the error mentioned.

  INTEL 82915G GV 910GL EXPRESS CHIPSET FAMILY AUDIO DRIVER DOWNLOAD

What happens if you run an auto-zero and then take the measurement? Have you actually read the earlier posts and tried any of the suggestions? This is not how I prefer to do things but you can easily modify the initialize function to configure the com port there.

What could be the reason for this and how can it be fixed? What type of connection to the instrument do you actually have?

Either the com settings do not match the instrument or you are using the wrong type of serial cable. Everything else was left as default. Now COM3 is associated with the hpexa driver session, which is associated with the logical name.

Agilent Technologies / Keysight Technologies E3644A

I believe that you need a null-modem cable as well but verify that in the manual. Now albview I run it, it does change the voltage level as I set but I keep getting either ‘RS framing error’, ‘Invalid character’ or ‘Invalid separator’. Norbert Norbert CEO: Double check behavior when setting “Simulate with” to “Don’t Simulate”. The RS port is incorrectly configured.

  AXIOHM A711 PRINTER DRIVER

If you plan to use the driver with.

RS communication issue – Discussion Forums – National Instruments

This doesnt seem to be a program issue, but rather a communication between Labview and the Agilent aggilent supply. Message 6 of 8.

Is there anyone can look into this problem and give me some hints? I don’t know why you keep posting the same question. Message 4 of 6.

That does not make any sense. If you see an error about wscript. So it’s not just you. Message 2 of 8.